Лео е добре. Лошият период в бременността започна в пети месец.

...
Лео е добре. Лошият период в бременността започна в пети месец.
Коментари Харесай

Гери Малкоданска направи драматична изповед в ефир, разкри душата си след кошмарното раждане

„ Лео е добре. Лошият интервал в бременността стартира в пети месец. Знаеше се, че ще има прибързано раждане, само че никой не може да ти каже по кое време. Има родилки, които съумяват да устоят до девети месец. Знаех, че това ще се случи, лекарите също.
Бях готова родилка, която ще роди недоносено дете “. Това съобщи в ефира на Нова тв синоптичката Гери Малкоданска, която неотдавна стана майка.
„ Моят зов към бъдещите майки е да вършат постоянно прегледи. Последният ми болничен престой беше един месец. Моето ставане беше само до банята. Всичко останало беше предвижване в инвалидна количка.

Аз бях в болница, която беше готова да поеме толкоз малко детенце с ниско тегло. Бях на доста лекарства, които се пробваха да спрат раждането, само че в даден миг няма прекъсване “, призна хубавицата.
„ Страхът беше с мен в последните месеци доста постоянно и продължава да го има. В дълъг интервал не знаеш дали детето ти ще вижда, ще чува и дали няма да има някакви увреждания. Чувствата са доста спорни. Докато той беше в корема ми, се пробвах да държа печено. Всеки един боязън можеше да провокира това раждане. Нямах щастието да родя и да прегърна детето си.

То беше взето на секундата. Когато ме заведоха при него самата панорама ме уплаши. Всичко беше ужасно – нощите, дните, позвъняванията по телефона. И сега е ужасно. Слава на всички лекари, които се грижат за него. Това е едно от най-страшните неща, за които никой не е квалифициран. Може да се случи на всеки и би трябвало да се приказва, да се знае и да се оказва помощ на родители и деца “, приключи Малкоданска.
Да пожелаем на прелестната Гери Малкоданска доста щастливи мигове с дребното слънчице, да е живо и крепко и постоянно да я радва и въодушевява.
Инфо: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР